fredag den 9. marts 2012

Hvor er fiskestangen? (Du bliver snydt # 2)

Da jeg var barn gik min morfar meget op i at tælle ben på hestene på Otte Baches kendte billede af ”En kobbel heste ude for en kro”.

Hvorfor? Fordi der manglede nogle ben på nogle af hestene, og ”det var da lidt underligt”, syntes min morfar. (de 3 heste fra højre, tæl benene)

Sidenhen blev jeg, ligesom op i mod 80 % af den vestlige verden, gjort opmærksom på at der i Leonardo Da Vinci’s billede ”den sidste nadver” (fra filmen ”The Da Vinci code”) også var problemer. Til venstre for Jesus ser man pludselig en arm + hånd komme frem med en kniv i. Hvem var ejermanden (ejerkvinden?) til denne højrehånd. Kun to synlige personer på billedet er kandidater til at være ejermand for hånden. Men den ene skulle i så fald have en ekstrem lang arm, og den anden skulle være særdeles hypermobil for at kunne bøje sin arm og håndled i en sådan stilling.

Eller hvad med billedet af ”The Madonna with Saint Giovannino” hvor nogle mennesker påstår at det runde objekt ved jomfru Marias hoved er en ufo. Nedenfor, i højre side, er vist et andet maleri - eftersigende med en UFO på (hvis du spørger hardcore UFO-entusiaster)
 
Mange sjove billeder.

Udover billeder findes der også mange sære videoklip, som igennem tiden har fået et ry for at være underlige. Fx dette videoklip fra ”4 mænd og en baby” hvor der (ved ca. 35 sek.) eftersigende skulle stå en spøgelsesdreng bag gardinet. Et spøgelse som filmfolkene eftersigende ikke havde set før filmen kom ud. (eller var det bare en poster af drengen fra filmen E.T?)




Og hvor du troede at det ikke kunne blive mere mystisk end manglende hesteben, mærkelige højrehænder med knive, og gamle billeder af ufoer, drengespøgelser bag gardiner, så gør dig klar til at få dit livs chok.

Her kommer det.

Hvis du har Shrek eller andre af Dream Works’ film, har du sikkert også set deres intro.
En lille dreng kommer flyvende med nogle balloner, og lander på månen og starter med at fiske.

Nu kommer chokket! ”Hvor får han fiskestangen fra?”

Se video klippet her. Prøv at stop videoen løbende for at finde ud af hvor fiskestangen kommer fra.
Meget underligt. Måske havde han gemt fiskestangen i den 4. dimension! (læs mit indlæg ”Det perfekte gemmested”)



Har du svaret på hvor fiskestangen kommer fra? Så hører jeg gerne fra dig.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Fiskestangen ligger allerede klar til ham på månen (on the dark side!) - han kommer der jo dagligt efter skolen, når han trænger til lidt fred og ro fra alle de voksne, der absolut ved, hvad han bør tænke...

    SvarSlet